10ª TEMPORADA.
FACEBOOK / CORREO: sopadepoetes@yahoo.es
envío de material: a/a sopa de poetes. rúbrica editorial. carrer castella, 27. 08820 el prat de llobregat

miércoles, 28 de marzo de 2012

esta tarde, con laia, antonio y joan, debate blogueroIV Jornada de Foment de la Lectura al Prat A les 09:00 hores

Organitzada per l'Ajuntament del Prat el dimecres 28 de març al Cèntric Espai Cultural, es tracta d'una de les convocatòries més importants que se celebra al nostre país sobre el foment de la lectura.

Enguany la Jornada se centra en un tema de rigorosa actualitat: el foment de la lectura a través de la xarxa d’Internet. Amb la irrupció de les noves tecnologies a les nostres vides els hàbits de consum cultural estan experimentant una gran transformació donant un nou ventall d’eines pel foment de la lectura. Aquesta transformació està generant nous líders entre els lectors i els diferents agents del món del llibre.

Hi assistiran com a ponents alguns dels màxims experts en la matèria, com Javier Celaya, Jordi Sellas, Carlota Torrents, Segimon Borràs, Elisenda Figueras i un ampli etcètera. La jornada té com a objectiu reunir els agents que treballen en aquest àmbit per posar en comú les experiències personals, crear xarxa i donar eines per desenvolupar en cada un dels àmbits de treball. En les anteriors edicions s’ha donat a conèixer els diferents projectes al voltant de la lectura al municipi, s’ha reflexionat al voltant del concepte de lectura i s’han presentat experiències en altres localitats.

Destaquem a continuació el perfil dels ponents principals:

· Javier Celaya és soci-fundador del portal cultural Dosdoce.com, el qual ha col·laborat en projectes de formació i comunicació per a entitats com la Fundació Germán Sánchez Ruipérez, Grup Planeta, Random House Mondadori, Grup Santillana o el Grupo Anaya. És membre de l'Observatori de la Lectura de la Junta d'Andalusia, co-director del Màster de Comunicació Corporativa i Institucional 2.0 i del Màster d'Edició Digital, ambdós de la Universitat d'Alcalà i forma part del claustre de professors de l'escola de negocis La Salle International Graduate School. Recentment ha estat nomenat membre del Comitè Científic i del Consell de Redacció de la Revista Telos, pertanyent a la Fundació Telefónica. www.dosdoce.com

· Jordi Sellas és periodista, director digital i de nous negocis de RBA, realitzador i presentador del programa Generació Digital al Canal 33 i Catalunya Ràdio. jordisellas.wordpress.com

Podeu consultar el programa sencer, fer la inscripció i veure la documentació que es generarà a la jornada al bloc del pla de lectura. També us convidem a participar activament a través de twitter amb el hastag #pflelprat.

Cal inscripció gratuita prèvia. Dinar opciónal al Gastrobar by Ona Nuit, 7 €

pepe

1 comentario:

Marta Sanuy dijo...

Disfrutarlo. Conozco a Javier Celaya y es un tipo estupendo.

aquí, ahora

website counter

GRÀCIES

sopa de poetes

Creative Commons License

VI premi reconeixement cultural del baix llobregat

VI premi reconeixement cultural del baix llobregat
centre d'estudis comarcals del baix llobregat (clic imatge per veure video)

Archivo del blog

google analytics