10ª TEMPORADA.
FACEBOOK / CORREO: sopadepoetes@yahoo.es
envío de material: a/a sopa de poetes. rúbrica editorial. carrer castella, 27. 08820 el prat de llobregat

viernes, 2 de diciembre de 2011

13.12.2011 / cèntric!

Ajudeu-nos, si us plau, a fer difusió d’aquest acte:
 
El proper dimarts dia 13 de desembre, a les 19 hores, farem al Cèntric la darrera de les activitats del cicle Paraules 3D pel que fa a l’any 2011:
La sala d’actes de la Biblioteca rebrà l’escriptor català MIQUEL DESCLOT,
El punt de partida és el llibre de Miquel Desclot “El jardí de les malícies de la poesia eròtica universal” que inclou poemes de trobadors, cançons de bordell i poemes d’autors reconeguts com Goethe, La Fontaine o John Donne, amb una gran vàlua literària.  La companyia de Teatre al Detall va convertir el llibre en un espectacle d’esperit festiu i desinhibit, amb molt d’humor. El dia 13 faran un tast de l’espectacle que presentaran al Modern el dia 16, es repartiran entrades 2x1, etc...
 
Miquel Desclot (Barcelona, 1952). Poeta, escriptor i traductor, també escriu llibrets d'òpera. Ha estat professor universitari entre 1975 i 1992, a Bellaterra i Durham (Anglaterra). L'any 1992 deixa la docència per dedicar-se plenament a la literatura. Amb més de 40 llibres escrits per a infants i joves, entre les seves publicacions, esmentar els llibres de poesia Cançons de la lluna al barret (1978), un dels seus primers poemaris, Juvenília (1983), Com si de sempre (1994) o Fantasies, variacions i fuga (2006). Les seves traduccions o versions constitueixen veritables creacions poètiques aplegades a Per tot coixí les herbes. De la lírica japonesa (1994) i, De tots els vents (2004). La seva obra poètica està recollida en nombroses antologies.  Ha rebut diversos premis literaris tant de poesia com de prosa, com el Premi Josep M. de Sagarra de traducció teatral (1985) per la versió de Les mamelles de Tirèsies, de Guillaume Apollinaire; el Premi de la Generalitat a la millor traducció en vers (1988) per la versió de Llibres profètics de Lambeth, de William Blake, el Premi Crítica Serra d'Or en memòries (1993) pel Llibre de Durham, o el Premio Nacional de Literatura infantil (2002) per Més música mestre!

aquí, ahora

website counter

GRÀCIES

sopa de poetes

Creative Commons License

VI premi reconeixement cultural del baix llobregat

VI premi reconeixement cultural del baix llobregat
centre d'estudis comarcals del baix llobregat (clic imatge per veure video)

Archivo del blog

google analytics