10ª TEMPORADA.
FACEBOOK / CORREO: sopadepoetes@yahoo.es
envío de material: a/a sopa de poetes. rúbrica editorial. carrer castella, 27. 08820 el prat de llobregat

viernes, 11 de marzo de 2011

mariano: editor como la copa de un pino


esta tarde, en l'auditori del *cèntric, se ha presentado un nuevo libro de rúbrica editorial. en esta ocasión ha sido una obra de vicenç tierra, act.com... de nuestro editor favorito MARIANO MARTÍNEZ.

pepe y òscar, orgullosos de mariano.
y ahora, la crónica de gema vicente:


Presentació del llibre “act.com del ser i del fer” de Vicenç Tierra
Auditori del Cèntric, 11 de març de 2011, El Prat de Llobregat

Aquest vespre s’ha presentat a l’auditori de l’Espai Cultural Cèntric act.com del ser i del fer, el nou llibre de Vicenç Tierra, president de l’Associació d’Escriptors del Prat tintablava  .
Presentat per Roser Toquero, amb la presència del seu editor, Mariano Martínez i de la regidora d’Educació, Margarita García, i acompanyat d’un bon grapat d’amics en Vicenç ens ha fet cinc cèntims del que trobarem al llibre: actitud i comportament, nucli del què som i del què fem.
La primera part, Els bastions de les actituds (d’observació i de defensa) consta d’11 assajos narratius sobre les actituds, la consciència i la intel·ligència relacional. A continuació trobem la teranyina dels comportaments (efectes, mites i síndromes), 41 “miralls” de comportaments referents a la intel·ligència emocional. Per últim, a Les claus (per identificar i decidir), en Vicenç amb un Godoku i uns haikus ha volgut transparentar uns pensaments que expliquen una filosofia de vida i la comunió entre àmbit i entorn.
I és que en Vicenç en aquest llibre (que presenta  una portada i contraportada que representen dos planetes, símbols del temps i el futur) presenta un conjunt d’elements de caràcter divers, però lligats per una temàtica comuna, el nucli de la qual és l’amistat, tal queda palès a la seva dedicatòria.
I com a reconeixement a aquesta amistat li fem arribar el nostre agraïment i alhora els nostres millors desitjos. Felicitats, Vicenç.

1 comentario:

soperos dijo...

mariano es el primero por la izquierad, pullover electric blue.

a tope, nene, fenómeno!

besos
pepe

aquí, ahora

website counter

GRÀCIES

sopa de poetes

Creative Commons License

VI premi reconeixement cultural del baix llobregat

VI premi reconeixement cultural del baix llobregat
centre d'estudis comarcals del baix llobregat (clic imatge per veure video)

Archivo del blog

google analytics