10ª TEMPORADA.
FACEBOOK / CORREO: sopadepoetes@yahoo.es
envío de material: a/a sopa de poetes. rúbrica editorial. carrer castella, 27. 08820 el prat de llobregat

martes, 11 de marzo de 2008

la sort del meu destí, isidre esteve


«Em dic Isidre Esteve i fa temps vaig ser pilot de motos, un d’aquells capaços de guanyar en un viatge d’aventures, de competir contra la llegenda del desert, de desafiar el continent oblidat. Així fou fins que vaig conèixer l’eternitat de l’instant. Succeí de sobte... envoltat de silenci. Després, la dama negra intentà visitar-me, però aquesta vegada vaig assolir abans la meta. Sóc el capità de la meva ànima. Llavors, el món va ser un altre. I la vida va seguir. I van tornar els somriures.»

Sobre l’autor

Isidre Esteve Pujol (La Seu d’Urgell, 1972) va muntar per primer cop en una moto quan tenia deu anys per anar a l’escola. La primera cursa que va córrer fou l’Enduro del Segre (Ponts) l’any 1990. Ha estat campió d’Espanya d’enduro i de raids. Ha participat deu vegades en el ral·li París-Dakar, i els anys 2001 i 2005 va assolir la quarta posició a la categoria de motos.

Una història absolutament commovedora, tot un exemple de superació.

òscar

2 comentarios:

Abel dijo...

Buenas, recomiendo este libro a toda la gente que piese que la vida es una lucha constante y que merece la pena vivirla, dando importacia a las pequeñas cosas que tenemos.Isidre me ha enseñado mucho en este libro, lo recomiendo, es fantastico.
(Sort Isidre, ets collonut , endavant, el mon seria millor si les persones pensesin com tu)
Fins Sempre i cuidat.
Petons,
Una familia motorista d'Ogassa

Anónimo dijo...

Simplement genial. Un gran llibre, que fa veure la vida d'un altre color. Fa pensar en totes les coses dolentes que et poden arrivar a passar (o les que t'han passat) i veureles d'una altra manera.

El recomanu cent per cent.

aquí, ahora

website counter

GRÀCIES

sopa de poetes

Creative Commons License

VI premi reconeixement cultural del baix llobregat

VI premi reconeixement cultural del baix llobregat
centre d'estudis comarcals del baix llobregat (clic imatge per veure video)

Archivo del blog

google analytics